fbpx

Általános Szerződési Feltételek

 1. ÜZEMELTETŐI ADATOK

Üzemeltető:

-Rollsport Event Kft. 

-Adószám: 27087844-2-42

-Cégjegyzékszám: 01 09 423126

-Székhely és postacím: 1152 Budapet, Illyés Gyula u. 2-4 A ép. fsz. 7.

-Képviseli: Kopitár Balázs  ügyvezető

-Központi email cím: rollsportevent@gmail.com

-Telefonszáma: +36 70 426 3864

Tárhely szolgáltató: 

DreamHost

PMB #327

417 Associated Rd.

Brea, CA 92821

 

II. Általános szerződési feltételek

 1. AZ ÖN ÜZLETI PARTNERE

Az Ön üzleti partnere az itt található Online-kínálat keretein belül minden esetben Rollsport Event Kft.

Nyilvántartási szám: 01 09 423126, Adószám: 27087844-2-42 (a továbbiakban Eladó néven szerepel).

Felelősség az Online-kínálatért az www.adcchungary.com weboldalon kínált termékekért, designokért és a bolt kialakításáért kizárólag az Eladó felelős.

 

 1. SZERZŐDÉSKÖTÉS

Az Eladó honlapján található tartalom egy kötetlen kínálat az Eladótól való vásárlásra. A kitöltött megrendelési lap interneten való elküldésével az ügyfél egy kötött ajánlatot tesz egy vételi, ill. egy szállítói szerződés megkötésére. Az ajánlat elfogadása esetén az Eladó e-mailben vagy telefonon visszaigazolja az ügyfélnek a megrendelést. A szerződési nyilatkozat megkötése fizetési kötelezettséget von maga után. A vásárláskor az „Elektronikus banki fizetés” gombra való klikkeléssel a Vásárló megteszi a szerződési nyilatkozatot, amely így az Eladó javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után.

 

 1. ELÁLLÁSI JOG

Elállás esetén az Eladó nem köteles visszatéríteni a Vásárlónak az emelt díjú fuvarozásból eredő többletköltségeket, csak a normál fuvarozási díjat. A Vásárló az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek.

 

 1. SZÁLLÍTÁS

A szállítás egy a vevő által választott szállító csatornán keresztül történik. A szállítás díját az ügyfélnek kell állnia, melynek mértéke a rendelt mennyiségtől függően változhat. A szállítás legfeljebb 3 héten belül történik, de az Eladó törekszik a termék lehető leggyorsabb, pár napon belüli kiszállítására. Amennyiben a megrendelt termék a szerződéskötéstől számított 3 héten belül nem kerülne kiszállításra, az Eladó a határidő lejártáig értesíti az ügyfelet. Ebben az esetben az ügyfélnek jogában áll elállni a szerződéstől, amit részünkre szintén írásban kell közölnie. Az ügyfél a késedelmes teljesítés következtében kártérítésre nem jogosult.

GLS General Logistics Systems Hungary

A szállítási díj vásárláskor kombinálva van szerepeltetve a csomagolási és munkaerőköltséggel, ami belföldi küldés esetén 2000 Ft / csomag csomagpontra és 2200 Ft / csomag házhozszállítás esetén.

1143 Budapest Csomag-Logisztikai Kft.

2351 Alsónémedi

GLS Európa u. 2.

Telefon +36 29 886 660

Fax +36 29 886 671

www.gls-group.eu

www.csomag.hu

www.glsugyfel.hu

 

 Törvényileg előírt szállítás a Postával ( MPL ):

Magyarország Kormánya döntött a postai szolgáltatások nyújtásának részletes szabályait tartalmazó 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) módosításáról, ami előírja a magyarországi webáruházaknak a postai szállítás lehetőségének feltüntetését.

 • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

Cégünk nem áll szerződésben a postával ezért postai feladás során különböző költségek merülnek fel aminek a díja: 1000 Ft

https://www.posta.hu/

 1. ÁRAK

Az árlistában szereplő árak Bruttó árak, tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és az összes ide vonatkozó adónemet.

 

 1. FIZETÉS

A fizetési mód az ügyfél választása alapján lehet átutalás vagy helyszíni átvételkor történő befizetés. Az Eladónak jogában áll az ügyfél által választható fizetési módokat, a rendelt mennyiségtől és a szállítás helyétől függően korlátozni. Amennyiben az ügyfél által választott fizetési mód, az Eladó szerződés szerinti teljesítése mellett, nem hajtható végre, különösen, ha az ügyfél helytelen adatokat adott meg, az ügyfél köteles az Eladónak, vagy a teljesítéssel megbízott harmadik félnek az ebből adódó többletköltségét megtéríteni. Szállítással történt rendeléskor a fizetés banki átutalással, utánvétellel vagy bankkártyás fizetéssel történik, melynek tájékoztató adatait a szerződési nyilatkozat megtételekor az Eladó megküldi emailben a Vásárló részére. Az Eladó jogosult a fizetés lebonyolításánál harmadik fél szolgáltatásait igénybe venni. Az ügyfél nemfizetése esetén az Eladónak jogában áll követeléseivel behajtó céghez fordulni és a behajtáshoz szükséges összes személyes adatot, az ezzel megbízott harmadik fél számára átadni. Amennyiben a fizetés lebonyolításába harmadik fél bevonására kerül sor, a fizetés akkor tekinthető teljesítettnek, ha az összeg átadásra került és a behajtással megbízott harmadik fél korlátlanul rendelkezik felette.

 

 1. STRIPE

Az online bankkártyás fizetések a Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító rendszerén keresztül valósulnak meg.
A Stripe egy technológiai vállalat, amely gazdasági infrastruktúrát épít az internet számára. Segítségével minden méretű vállalkozás – az újonnan induló vállalkozásoktól az állami vállalatokig – fizetéseket fogadhatnak el, és online irányíthatják vállalkozásaikat.

További információk a Stripe-ról (angol nyelvű oldal): stripe.com
Stripe adatvédelem, nyilatkozatok, szabályzatok

A Stripe online fizetési rendszere az alábbi bankkártyákkal és digitális pénztárcával történő fizetést teszi lehetővé (magyar vonatkozású lista):

 • MasterCard
 • VISA
 • American Express

Fizetés lépései

 • Ön kiválasztotta azt az árut és/vagy szolgáltatást melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 • Ezt követően Ön átkerült jelen felületre, ahol a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat ismerheti meg, és ellenőrizheti az indítani kívánt tranzakció adatait.
 • A megrendelés gombot megelőzve töltse ki a fizetés megkezdéséhez szükséges kártyaadatait.
 • A kártyaadatok megadását követően a „Megrendelés” gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
 • Stripe elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a tranzakció összegével.
 • Probléma esetén a tranzakciós oldal tájékoztatja annak mibenlétéről, és további lehetőséget ad az adatok megváltoztatásához.
 • Sikeres fizetést követően Ön automatikusan visszatér a bankkártyás fizetést lezáró oldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszajelzést.
 • A tranzakciót bármikor megszakíthatja cégünk logója mellett található Vissza jelzésű ikonra kattintva.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról jelen oldalára, úgy a tranzakció még nem minősül sikertelennek. Amennyiben fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne jelen oldalra, előfordulhat, hogy a fizetés sikertelennek minősül, de nem minden esetben.

A sikeres tranzakció eredményéről emailben nyújtunk tájékoztatást. Sikertelen tranzakcióról a Stripe tranzakciós oldala nyújt felvilágosítást.

Stripe által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldás

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg.

A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Stripe pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon.

A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a Stripe érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

 

 1. SZAVATOSSÁG

Ha szavatosságot érintő hiányosság áll fenn, az ügyfél a törvényben meghatározott keretek között kérheti a hiány pótlását, az ár csökkentését vagy a szerződés felbontását. Ha a termék minőségi hibák miatt visszaküldésre kerül, az ebből adódó szállítási költséget az ügyfél köteles megtéríteni. Az Eladó a szállítást követően megtéríti az ügyfél ebből adódó költségét, vagy kifejezett kérésre előre átutalja azt.

 

 1. RENDELÉS LEMONDÁSÁNAK FELTÉTELEI

A rendelések lemondása e-mailen vagy telefonon keresztül történhet. A rendelések lemondása a rendeléstől számított 14 naptári napon következmény nélkül megtehető. Ezt követően a rendelés visszamondására csak az Eladó nem szerződésszerű teljesítése esetén van mód!

 

 1. KORLÁTOZOTT FELELŐSSÉG

Az interneten történő kommunikáció és adatforgalom hibamentes működését és állandó elérhetőségét a technika mai állása szerint nem lehet szavatolni, ezért az Eladó nem garantálja az online-kínálatának állandó, megszakítás nélküli működését, elérhetőségét.

 

 1. TECHNIKAI ELTÉRÉSEK

Prospektusokban, szórólapokon, katalógusokban, hirdetésekben szereplő adatok, meghatározások, írásos és elektronikus ábrázolások pusztán információ jellegűek, ezért a színt, súlyt, elhelyezést és a termék más hasonló paraméterét érintő adatok, nem számottevő mértékben, de eltérhetnek az ezekben megadottaktól.

 

 1. ADATVÉDELEM

Az Eladónak jogában áll az üzleti kapcsolattal összefüggésben, az ügyfél összes adatát, a szerződés végrehajtása céljából, az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően, elektronikusan tárolni és feldolgozni.

 

 1. JOGI HÉZAGOK ÉS KIEGÉSZÍTÉSEK

Amennyiben az Általános Szerződési Feltételek valamely pontja jogilag hatálytalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatálytalan vagy hiányos részek helyett az Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.

Az Általános Szerződése Feltételek magyar nyelven íródtak.