fbpx

BÍRÓK

CSÁMPÁR JÁNOS

ADCC főbíró

Személyes célom, hogy az ADCC szabályrendszerét mind az edzőknek, mind a versenyzőknek magas színvonalon elérhetővé tegyem, ezáltal elősegítve a magyar ADCC versenyek európai és világszintű elismerését.

Csámpár János vagyok, az ADCC Hungary hivatalos főbírója, bírói képzések vezetője és koordinátora.
Brazil jiu-jitsu-val összesen 15 éve foglalkozom versenyzőként, edzőként, jártas vagyok a kiegészítő sportágakban is, mint judo és bírkózás. A bíráskodást 12 éve kezdtem, részt vettem több hivatalos AJP és IBJJF bírói képzésen. Voltam bíró számos hazai AJP, IBJJF szabályrendszerű és ADCC versenyen.
Fejleszd BJJ gi/no-gi tudásodat nálunk! Emellett  ADCC szabályismertető szemináriumok és bírói képzések is elérhetők. Kattints ide és csatlakozz hozzánk a BJJ világában!

LAKATOS SÁNDOR

ADCC bíró

Lakatos Sándor vagyok a ZR Team Kecskemét vezető instruktora.

15 éve foglalkozom Brazil Jiu-Jitsuval, és ez idő alatt számos nemzetközi versenyen indultam, valamint rengeteg fiatal versenyzőt készítettem fel versenyekre akik elég komoly sikereket értek el.

MÉSZÁROS MÁRK

ADCC bíró

Több mint egy évtizedes múlttal rendelkezek különféle küzdősportokban. Brazil Jiu Jitsu a fő irányzatom, abban fekete öves vagyok Professor Max Carvalho alatt.

Ebben az évtizedben rengeteg versenyt megjártam, de ma már a dunaújvárosi FOX Küzdősport Sportegyesületben vezető edzőként dolgozok. Célom lett a következő generáció kinevelése.

Bíróként különböző rendezvényeken már 4 éve jelen vagyok, törekszek a folyamatos fejlődésre ezen a téren is.

SKÁFÁR BENCE

ADCC bíró

Sziasztok, Skáfár Bence vagyok, fekete öves brazil jitsus.

Szeretem a küzdősportunkat, főként a Nogi-t, így már nagyon várom, hogy a hazai ADCC versenyeken bíráskodjunk.

A ZR Team Hungary alatt, Max Carvalho tanítványaként.

Hatvanban a Koko Fight Club-ban tartok edzéseket és a Magyar Grappling Szövetség szövetségi kapitányaként kísérem és segítem a válogatottat a nemzetközi versenyeken.